Artiesten

TERRY Activiteitenbureau werkt samen met bands en musici uit de:  Pop, Soul, Jazz, Latin, Operette, Gypsy music; voor bedrijfsfeesten, privé-party’s, diners, huiskamerconcerten en festivals. Inmiddels hebben wij meer dan 25 jaar ervaring en organiseerden wij uitvoeringen met o.a. Anke Angel Prevoo , Wiener Traditon,  Louis van Dijk, Laura Fygi, Candy Dulfer, Lisa Boray, Danny Malando Orkest, , Cor Bakker, Petra Berger, Jan Vayne, Peter Savary, Deborah Carter, Joke Bruijs, Basily Gypsy Brothers, Eddie C, Humphrey Campbell e.a.

Acteur Léon van Waas


Geboren in een dorp in Noord Holland bracht Léon van Waas zijn kindertijd door met lezen van boeken en werd aangetrokken door de fantasiewereld van films en acteren. Met zijn grote empathische vermogen om mensen aan te voelen en in de huid te kruipen van anderen, was acteren voor hem de enige en juiste weg. Hij volgde meerdere acting- en theateropleidingen en workshops. Léon zijn carrière startte met een internationale rol in een Zwitserse commercial van Lindt chocola. Vervolgens schitterde hij in Zwartboek van Paul Verhoeven, Ook speelde Léon in de succesvolle Nederlandse talk show ‘Jensen’. Vervolgens speelde hij bijrollen in GTST en Achter gesloten deuren. Léon kreeg de Once in a life time opportunity en werd gevraagd door een Amerikaanse filmmaker uit Los Angeles, hier heeft hij 3 maanden meegewerkt aan een speelfilm, Léon speelt hierin een CIA Deputy Director, deze film komt uit in 2018. Ook kreeg Léon een rol aangeboden in de succesvolle film Brimstone, naast actrice Dakota Fanning, Guy Pearce en Paul Anderson. Naast de speelfilms heeft deze acteur in een aantal theaterstukken de hoofdrol gespeeld. In  2017 reisde Léon weer naar California voor de opname van een korte film.
www.leonvanwaas.com

Muzikaal Sentiment

MUZIKAAL SENTIMENT een programma van liedjes die tijdens en na de oorlog zijn geschreven en tot ver in de 60er en 70er jaren razend populair waren bij het grote publiek.
Deze liedjes zijn gecomponeerd door Han Dunk, Max Tak, Willy Rex, Henry Theunisse, Cor Steyn, Jaap Valkhof en vele anderen. Zij waren in die tijd dagelijks op de radio te horen en vormden de bron van muzikaal plezier en genot voor een groot deel van de Nederlandse bevolking. Langzamerhand kwamen er Duitse Tonfilm en Weense koffiehuis liedjes bij, ook deze liedjes worden in het programma niet vergeten en vormen samen dikwijls een mooie combinatie. De zanger Henk Kreukniet zingt al sinds jaar en dag bij diverse Operette ensembles. Met zijn warme stem wordt Henk begeleid door de vermaarde en virtuoze pianist Jack de Bie. Beide musici nemen u mee op een muzikale reis van toen.
Een greep uit hun repertoire:
Bloesem van Seringen, Mooi is Amsterdam bij Nacht, Diep in mijn hart, en
Weense Liedjes:  Kleinen Konditorei, Du Schwarzer Zigeuner, Wien en wird schon erst bei Nacht
Henk Kreukniet, zang  – Jack de Bie, Pianist