Anke Prevoo

Veelzijdige Top Pianiste en zangeres – De ‘ Therapianiste’ 

Anke Prevoo is een zeer professionele muzikante, zij speelt Blues, Smooth Jazz, Boogie Woogie, Soul, Rock & Roll, Soul en Pop. Anke speelt regelmatig op festivals, in clubs en in theaters. Een groot deel van haar tijd treedt zij op in Duitsland en Oostenrijk. Maar in haar jarenlange carrière is zij ook in ons land te boeken voor allerlei events. Zij speelt solo of met haar swingende trio. Anke voelt het publiek feilloos aan en weet hen stil te krijgen bij gevoelige ballads en op te zwepen bij Up Tempo songs. Anke haar muziek staat garant voor een professioneel en geslaagd optreden met veel afwisseling en entertainment, waarbij zij van Rock & Roll makkelijk overgaat naar een klassiek stuk en Boogies.
kijk op www.ankeprevoo.com 

The wONdErWOMANSHOW

Concert-Show, de opvallendste geheimen van het vrouw-zijn
The WonderWomanShow is een zeer entertainende show met gratis een stukje psychologie. Een show speciaal voor vrouwen over de meest herkenbare gekkigheden in een vrouwenleven. Maar deze show is ook zeer geschikt voor mannen! Anke wisselt haar pianospel en de mooie liedjes op luchtige wijze af met veel anekdotes. Het programma heeft veel gevoelige songs en bekende standards en eigen composites. Anke vertelt over het complimentencomplex, de schuldklier, de opruim-ongelijkheid, broekjes met ingebouwde billen, het moeder-zijn, de geschiedenis van de hoge hakken en de saaiste man ter wereld.
Herkennen, lachen, huilen en genieten, alles mag.

EGO XXL

Alles over narcisten, en de narcistische wereld van nu. Swingende, troostende en krachtige muzikale theatershow
Deze pianiste/zangeres presenteert een prachtige en entertainende show. Een mix van workshopachtige en schokkende items over narcisme en narcisten. Dit gevaarlijke fenomeen wordt steeds meer herkend en serieus genomen (denk aan Donald Trump, de MeToo-standen, graaiende bankiers, moordende echtgenoten). Ondanks dat wordt de invloed nog steeds ernstig onderschat. In deze met stijl aangeklede show, laat Anke op een hoogwaardige manier vele muziekstijlen de revue passeren als Jazz, Ballads, Swing en Lounge. Anke filtert het narcisme genadeloos middels haar songteksten -vaak eigen composities- en pakkende anekdotes, filmbeelden en ervaringen van zangeressen die in hun leven ook te maken hebben gehad met het fenomeen narcisme. Zij geeft een blik in de (muzikale) levens van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Lady Gaga. De show is Luchtig, Troostend Oplossingsgericht, Emotioneel en ontzettend Swingend.

Key Ladies

MeToo at the piano? ‘s Werelds bekendste pianistes (Aretha, Nina Simone, Gaga) over vrijheid, sex en echte asservitiveit.
Een programma vol met de mooiste, meest bijzondere en lekkerste songs van female singers en pianoplayers sinds het ontstaan van modern music. Anke brengt dit programma geheel in haar eigen versie met genres als Blues, Swing, Boogie Woogie, Smooth Jazz en Lounge. ‘Key Ladies’ is doorspekt met veel jaren 60 feels en is een elegante, en extravagante show die kan worden gebracht met korte parlando’s met opvallende statements, geheimen over de bekende singers / pianoplayers. Hoe was het en is het om als vrouw in deze wereld te werken, zijn er daar ook MeToo-standen?
Muziek zegt meer dan duizend woorden…

Pia is Back Tribute Show Pia Beck

A tribute show to Pia Beck
Jazz uit de fifties herleeft, Boogie Woogie, Swing, old school Entertainment. Anke Angel Prevoo brengt de mooiste songs, het bekende repertoire van pianiste en zangeres Pia Beck. In deze show die bestaat uit 2 sets van elke zo’n 50 minuten vertelt zij op entertainende wijze de bijzondere verhalen over het leven en over de optredens van deze muzikante, een Nederlands icoon uit de vorige eeuw. Middels muziek, verhalen en videobeelden geeft Anke het publiek een mooie kijk op het interessante leven van Pia Beck.